Bring the beauty of nature to your store: become a Nyawa dealer!

Ben je op zoek naar iets bijzonders en wil je een stukje natuur en eenvoud toevoegen in je collectie? Stop dan met zoeken, kijk naar onze Nyawa collecties. Geïnspireerd door de adembenemende schoonheid van de Indonesische kust en de groene rijstvelden, biedt Nyawa unieke stukken die gemaakt zijn van eerlijke materialen rechtstreeks uit de natuur.

Als Nyawa dealer je jouw klanten meubels en woonaccessoires aanbieden die niet alleen mooi zijn, maar ook vol verhalen en karakter. Elk item is gemaakt met puur vakmanschap en liefde, waardoor het een waar kunstwerk wordt.

Stel je voor dat jouw klanten wegdromen in hun huis, omringd door zachte aardetinten en herkenbare structuren. Ze zullen de vrijheid en eenvoud van de natuur voelen en wegdromen. Ben je klaar om dealer van Nyawa te worden? Je zult jouw klanten iets heel bijzonders brengen. Mis de kans niet om een collectie vol verhalen aan te bieden gemaakt met puur vakmanschap.

Neem contact met ons op of bezoek b2b.nyawa.com

Ambacht
Pure craftsmanship

We always create unique pieces filled with stories!

Pure craftsmanship and quality are woven into our designs. We see them come to life and tell you stories filled with love and passion of the Indonesian locals.

Transform your project space with Nyawa!

Nyawa voert regelmatig projecten uit om hotels, restaurants en commerciële ruimtes te voorzien van haar unieke sfeer en warmte. We zijn een volwaardige partner in projectontwerp en styling, zowel in Nederland als in het buitenland.

Onze unieke meubelstukken zijn vervaardigd uit eerlijke materialen, met herkenbare structuren en zachte aardse tinten die een verhaal vertellen. Stel je het gevoel van eenvoud en vrijheid voor, met uitzicht op de oceaan, terwijl je geniet van de karakteristieke, unieke stukken die met puur vakmanschap en liefde uit Indonesië zijn gemaakt, in het comfort van jouw project.

Nyawa meubels zitten boordevol verhalen, en we zijn toegewijd om datzelfde gevoel van warmte en karakter naar jouw commerciële projecten te brengen. Laat ons je helpen een ruimte te creëren die de schoonheid van de natuur belichaamt en een verhaal vertelt dat jouw klanten nooit zullen vergeten.

Neem contact met ons op of bezoek b2b.nyawa.com